.

.

BESPORTBLE им Помогнам на Градите Мускулите Обука Рака на Градите, Господар Отпор Бенд Градите Тренингот Опрема за Домашна Теретана Мажите и Жените Мускулите на Градит?

BESPORTBLE им Помогнам на Градите Мускулите Обука Рака на Градите, Господар Отпор Бенд Градите Тренингот Опрема за Домашна

DEN 1638.96

Износот
Во форма достапна за нарачката

направени од добри квалитетни материјали и ќе не е лесно.Може да издржат влечење и се прилагодува на различни сила за обука.Ова фитнес алатка е лесен и лесно да се носат и продавница, можете да вежба дома или во канцеларија.Ергономски рачки обезбеди удобен зафат, не е лесно да падне.Можете да го користите дома, во училиште, во салата, или во канцеларија.Опис на Овој производ е клупата притиснете отпор бенд, направени од високо - квалитетен материјал, безбедно и практично, може да ви послужи за долго време и ви помогнат ефективно вежбање на мускулите на градниот кош, рамената и triceps.Едноставен дизајн и користење направи тоа лесно да се носат и продавница, која е многу погодна за мускулите обука во затворен простор, вежбање со оружје и да се задржи здрав.Карактеристики - Материјал : Латекс, пена, железо, Големина : Околу 49. 00 X3. 00 X3. 00cm/ 19. 26 X1. 18 X1. 18inch - Ергономски рачки обезбеди удобен зафат, не е лесно да падне.- Може да издржат влечење и се прилагодува на различни сила за обука.- Можете да го користите дома, во училиште, во салата, во канцеларијата.- Ова фитнес алатка е лесен и лесно да се носат и продавница, можете да вежба дома или во канцеларија.- направени од добри квалитетни материјали и ќе не е лесно.- Боја : Избрани Боја.- Големина : 49 X3 X3cm.Пакет Вклучувајќи 1 x клупата притиснете отпор бенд.

Особините

Купувачите избираат и