.

.

CXJAY Кристал пиење шише отпорни на Топлина Вода, Jug Стакло Teapot Стомна со Капак Iced се Справи со Borosilicate Отпорни на Топлина Стакло Jug за Decanter (Големина : 1200ml)

CXJAY Кристал пиење шише отпорни на Топлина Вода, Jug Стакло Teapot Стомна со Капак Iced се Справи со Borosilicate Отпорни

DEN 5465.28

Износот
Во форма достапна за нарачката

ЗАДРЖИ ВАШИТЕ ПИЈАЛОЦИ ТЕМПЕРАТУРА : Дизајнирани за ослободување на полн вкус и арома на за оптимален сензорни искуства. 【Широка Примена】Совршен за рефус подготовка лабава чај, infusions, ладно brews, се погодни да се подготват и да им служи на било ладно или жешко пијалоци, вода, вино, iced кафе, iced чај, и сокови.СО вграден ФИЛТЕР - На југ има отстранлив филтер од нерѓосувачки челик елемент што го прави фрлаат многу полесно, но исто така погоден за ароматичните.BOROSILICATE СТАКЛО - нула-издржливи и отпорни на топлина стакло може лесно да се издржат во врела течност, така што, на пример, iced чај може да се приготвува на температура директно во jug.Лесен за Користење : стакло teapot има скала марка, така што може да се подготви кафе или чај како што е потребно.Не капе вода шише spout е дизајниран за лесно да ги фрлаат и прецизна контрола, па можете да се прелива убаво без одлевање капка вода.Објектот Тежина : 2.5 Kilograms Add Некои Елеганција Да - прекрасен прилог на било прилики, апелирам до импресивна атмосфера во вашата канцеларија, дневна соба, и дома бар.Оваа teapot е целосно рачно направена, специјално дизајнирани со не капе spout и совршен ергономски рачка за здрав grip Product Спецификации : first Name : стакло jug2. Материјал : borosilicate стакло, од нерѓосувачки челик,3. Боја / Површински Третман : Clear4. Тип на Пиење : Вода / Чај / Кафе Тенџере / Пијалаци Can5. Нега : машина за миење Садови, рака-cleaning6.Температура : -20 ° C ~ 150 ° C / -4 ° F ~ 302 ° F. Фрижидер Безбедно и Stove Safesmallfire се препорачува) &Microwave Safeexceptthe капак) Тема : капакот е пренослив и дамка е лесно да се чисти.-капе spout &largediameterconvenientto употреба и лесно да се чисти.Големи се справи со : Не се лизга, удобно да се одржи.?(Доволно голема за големи раце)Апсолутно тие ќе бидат импресионирани оваа стаклено шише.

Особините

Купувачите избираат и