.

.

Дигитален Сензор Модул, Сензор Модул Енергија-Заштеда за Затворен за Статистика

Дигитален Сензор Модул, Сензор Модул Енергија-Заштеда за Затворен за Статистика

DEN 1718.40

Износот
Во форма достапна за нарачката

Зелена LED моќ индикатор се пали кога е вклучен правилно и е лесен за користење. 2-5.5 V напојување, 4pcs М2 завртка позиционирање дупки за лесна инсталација.И на предниот и задниот дел може да се користи како допре површината, која може да го замени традиционалниот допир на копче.Осетлив на допир се префрлите модул, иницијалниот е на ниско ниво, допир е на високо ниво, и без допир е на ниско ниво.Кога нема допир за 12 секунди, владата се префрла на ниска моќност режим, заштеда на енергија.Функција : 1. Осетлив на допир се префрлите модул, иницијалниот е на ниско ниво, допир е на високо ниво, и без допир е на ниско ниво.2. Кога нема допир за 12 секунди, владата се префрла на ниска моќност режим, заштеда на енергија.3. И на предниот и задниот дел може да се користи како допре површината, која може да го замени традиционалниот допир на копче.4. 2-5.5 V напојување, 4pcs М2 завртка позиционирање дупки за лесна инсталација.5. Зелена LED моќ индикатор се пали кога е вклучен правилно и е лесен за користење.Спецификација : Состојба : 100% Сосема New Item Тип : Сензор Module Power Набавка : 2-5.5 V Точка Минимум Вентил Типична Вредност, Максимална Вредност Единица за Напојување Напонот VCC 2 3 5.5 V Излез Висока VOH - 0.8 VCC - V Излез Низок VOL - - 0.3 VCC V Излез Pin Потоне Струја (на VCC=3 V, VOL=0.6 V) - 8 - ма Излез Pin се Повлече-up Струја (на VCC=3 V, VOH=2.4 V) - -4 - ма Време на Одговор (Ниска Моќност Mode) - за - 220 m S Време на Одговор (Брзо Mode) - за - 60 m S Производ Големина Прибл. 24 x 24 x 7.2 mm / 0.9 x 0.9 x 0.3 во мм Тежина Прибл. 14g / 0.5 oz g Контрола Интерфејс : вкупно 3 пина (GND, VCC, SIG), GND е поврзан со земјата, VCC е поврзан со напојување, SIG е дигитален сигнал на излез pin Power Индикатор : Зелена LED, тоа ќе светне кога е вклучен correctly Touch Областа : внатрешна површина на иконата слични на отпечаток.ние текст табела тд,.ние текст табела ти,;.ние текст маса,Пакет Листата : 5 x Модул.

Особините

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Sensor Module
Power Supply:
2-5.5V
Item Minimum Valve Typical Value Maximum Value Unit Power Supply Voltage VCC 2 3 5.5 V Output High VOH - 0.8VCC - V Output Low VOL - - 0.3VCC V Output Pin Sink Current (at VCC=3V, VOL=0.6V) - 8 - mA Output Pin Pull-up Current (at VCC=3V, VOH=2.4V) - -4 - mA Response Time (Low Power Mode) - - 220 mS Response Time (Fast Mode) - - 60 mS Product Size Approx. 24 x 24 x 7.2 mm / 0.9 x 0.9 x 0.3 in mm Weight Approx. 14g / 0.5oz g Control Interface:
A total of 3 pins (GND, VCC, SIG), GND is connected to ground, VCC is connected to the power supply, SIG is the digital signal output pin
Power Indicator:
Green LED, it will light up when it is powered on correctly
Touch Area:
The internal area of the icon similar to the fingerprint
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table, :
Package List:
5 x Module :

Купувачите избираат и