.

.

Батерија Четка за заби, се Промовира Циркулацијата Софистициран Дизајн Електрична Четка за заби Многу Меки за Дом, за Семејство(розова, Pisa Потпрена Кула Тип)

Батерија Четка за заби, се Промовира Циркулацијата Софистициран Дизајн Електрична Четка за заби Многу Меки за Дом, за Семејство(розова,

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Четка главата е многу меки и нема да ја оштетат непца во текот на процес на чистење.Користење на IPX6 водоотпорен технологија, вие не ќе се грижи за било каква штета, кога за перење.На електрична четка за заби е опремен со 120mah литиум батерија, која може да се користи за долго време по едно полнење.На услужни влакната совршено се вклопуваат во контури на забите и непцата, со спа‑како уживање за вашата уста.Не само што може ефикасно да се заштити непцата, но, исто така, промовира прегледи и намалување на појавата на парадонтална болест.Функција : 1. Не само што може ефикасно да се заштити непцата, но, исто така, промовира прегледи и намалување на појавата на парадонтална болест.2. Користење на IPX6 водоотпорен технологија, вие не ќе се грижи за било каква штета, кога за перење.3. На услужни влакната совршено се вклопуваат во контури на забите и непцата, со спа‑како уживање за вашата уста.4. На електрична четка за заби е опремен со 120mah литиум батерија, која може да се користи за долго време по едно полнење.5. Четка главата е многу меки и нема да ја оштетат непца во текот на процес на чистење.Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Објект од Типот : Електрични Toothbrush Material : ABSBuilt-на батерија : Литиум Батерија 120m Ah Waterproof Ниво : IPX6 Rated Моќ : 1 WInstructions : 1. За да се спречи паста за заби од јавните, да земе мал износ на паста за заби на четката главата пред да ја користите и изберете соодветна опрема во зависност од вашите потреби.2. Преселат на четка за заби полека на 45 степени агол помеѓу влакната и непцата.Не притиснете на четка за заби е премногу тешко, и исплакнете со вода после миење на забите.Пакет Листа : 1 x Електрични Toothbrush1 x USB Полнење Cable1 x Настава.

Особините

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Electric Toothbrush
Material:
ABS
Built-in battery:
Lithium Battery 120mAh
Waterproof Level:
IPX6
Rated Power:
1W
Instructions:
1. To prevent toothpaste from splashing, take a small amount of toothpaste on the brush head before use, and choose the appropriate gear according to your needs. :
2. Move the toothbrush slowly at a 45-degree angle between the bristles and the gums. Do not press the toothbrush too hard, and rinse with water after brushing. :
Package List:
1 x Electric Toothbrush1 x USB Charging Cable :
1 x Instruction :

Купувачите избираат и