.

.

V34 Боја Пенкалата Паста за заби - 30ml со Четка за заби се Отстрани Забот на Дамки од Боја Пенкалата -за Перорална Чистење за Мажи Постари Жени (A)

V34 Боја Пенкалата Паста за заби - 30ml со Четка за заби се Отстрани Забот на Дамки од Боја Пенкалата -за Перорална Чистење

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Чисто природни состојки кои нема да му наштети на забите и непцата,намалување на жолти заби дамки. 360 степени нега на усната шуплина, лесна и не-иритирачки, се грижи за непцата, светла заби.Тоа може да се подобри забната глеѓ и лекување на забите чувствителност,30ml паста за заби пена, голем капацитет за долго време се користи.Целна лош здив започнува во бактериски намножување на вашиот јазик и во вашите непца, да се постигне новак здив и поздрав непцата.Доаѓаат со ергономски притиснете дизајн, лесен за употреба и освои ' t отпад.Добредојдовте во мојата продавница, се надевам дека ќе има добар шопинг искуство.љубовен живот, сакаат шопинг!Ние ви обезбеди со голем број на сигурен и високо-квалитетни производи и се надевам дека можете да ги купите вашите омилени производи.Ако имате било какви прашања, ве молиме контактирајте со нас во секое време.ние ќе ви одговори во рок од 24 часа. =============== V34 Боја Пенкалата Чувствителни Заби Белење на Заби, Паста за заби, Виолетова Паста за заби, Заби, Чистење Забната Паста за заби Белење на Емајлот Грижа Паста за заби Дамки, nhpro Емајл за Нега на Паста за заби Спецификација : Материјал : Ставете Големина Табела : 11.5x3.7x3.7cm/4.53x1.46x1.46inch Пакетот Вклучува : 2 Парче Паста за заби Забелешка : 1. Ве молиме оставете малку грешка поради прирачник за мерење. 2. Поради разликата помеѓу различни монитори, сликата може да не ги одразуваат фактичката боја на објектот. 3. Ви посакувам прекрасен on-line шопинг! .

Особините

Material:
Paste
Size Chart:
11.5x3.7x3.7cm/4.53x1.46x1.46inch :
Package Includes:
2 Piece Toothpaste :
Note:
1. Please allow slightly error due to manual measurement. :
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
3. Wish you a wonderful on-line shopping! :
  :

Купувачите избираат и