.

.

YGCBL Мултифункционален Преносни Рака Камиони,Trolleyshopping Количка Алуминиум Легура Оксфорд Ткаенина се Искачи Градење на Гумени Тркала Свитлива Висок Капацитет, Оптов?

YGCBL Мултифункционален Преносни Рака Камиони,Trolleyshopping Количка Алуминиум Легура Оксфорд Ткаенина се Искачи Градење

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

♦♢[Reminder] : Автомобил Треба да Бидат Составени само од Себе.Ние Може да Не Биде во Можност да се Гарантира Дека Секоја Трансакција е Совршена, Но Ние Апсолутно ги Штити Интересите на Сите Клиенти!Ако Имате Било какви Прашања, ве Молиме Контактирајте со Нас, а Остатокот Ќе се Реши!. ♦♢[Применливо] Референци, Патува, Отворено, Супермаркет, Пикник. ♦♢[Карактеристики] Рамка Рѓа-Доказ, Носат-Отпорни, Монтажни Торба, Водоотпорен, Гумени Тркала, Тивко, Climbable, Пазарот На Енергија, Шопинг Кошничка Количка. ♦♢[Материјал] Алуминиумска Легура, Висок Квалитет На Оксфорд Ткаенина, Гумени Тркала. ♦♢[Size] (Должина X Ширина X Висина) Автомобил : 44 X 36 X 93 См, Пакет : 31 X 22 X 50 cm (ве Молиме Погледнете го Димензија Цртање). ♦♢Добредојдовте во Мојата Продавница, Постојат Многу Стилови на Коли за Вас за да Изберете Од.Ако Ви Требаат Повеќе Дом Отворено Производи, Можете Да Ги Купите во Мојата Продавница!▁▂▃Опис на производот▁▂▃Не се Лизга Рачка, Удобно да се Допре, Не Замор за Долго Време▁▂▃Велкро Дизајн за Лесно Отстранување▁▂▃Рамката Има некој Против Пролизгување Мат▁▂▃Голем Капацитет за Дизајн, Утовар Повеќе Предмети▁▂▃Забелешка▁▂▃Поради Прирачник за Мерење, Големината Може да Има Грешка на 1-3 Cm, се Надевам да ја Добиете Вашата Разбирање▁▂▃во Зависност од Мониторот на Компјутерот, на Светлината и Снимање Агол Може да се Разликува, и Мало Хроматските Аберации Може да се Случи.

Особините

Купувачите избираат и