.

.

Zhjvihx Безбедно, Компактен, Автоматска Заштита, неблагодарна Работа безбедносен Прекинувач, неблагодарна Работа за Безбедност на Клипот, за Спортска Опрема за Човек?

Zhjvihx Безбедно, Компактен, Автоматска Заштита, неблагодарна Работа безбедносен Прекинувач, неблагодарна Работа за Безбедност

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Трчање машина за безбедност на заклучување, автоматска заштита, магнетна привлечност, безбедно, компактен, лесен за употреба, лесно да го инсталирате, лесен за ракување, спортска опрема.Со безбедносен прекинувач е автоматски уред за заштита на неблагодарна работа.Кога безбедносен прекинувач е надвор од индукција областа на неблагодарна работа, неблагодарна работа веднаш ќе престане да работи и емитува звук за предупредување за заштита на корисникот од паѓање и повреди за време на вежбање.На кружни магнетни вшмукување безбедносен прекинувач на електрично неблагодарна работа и на безбедноста на неблагодарна работа клуч се исклучително важни за одржување на ефикасно работење на било неблагодарна работа вежба.Тој е компактен, лесен за употреба и лесно да се инсталира.Кога се користи, безбедност на кодот е ставена во на таблата, и тоа може да биде лесно стегната на кој било дел од облека со силна клип, лесен за ракување и издржливи.Функција : 1. Со безбедносен прекинувач е автоматски уред за заштита на неблагодарна работа.Кога безбедносен прекинувач е надвор од индукција областа на неблагодарна работа, неблагодарна работа веднаш ќе престане да работи и емитува звук за предупредување за заштита на корисникот од паѓање и повреди за време на вежбање.2. Тој е компактен, лесен за употреба и лесно да се инсталира.3. Кога се користи, безбедност на кодот е ставена во на таблата, и тоа може да биде лесно стегната на кој било дел од облека со силна клип, лесен за ракување и издржливи.4. На кружни магнетни вшмукување безбедносен прекинувач на електрично неблагодарна работа и на безбедноста на неблагодарна работа клуч се исклучително важни за одржување на ефикасно работење на било неблагодарна работа вежба.5. Трчање машина за безбедност на заклучување, автоматска заштита, магнетна привлечност, безбедно, компактен, лесен за употреба, лесно да го инсталирате, лесен за ракување, спортска опрема.Спецификација : Состојба : 100% сосема new Item тип : Трчање Машина за Безбедност Switch Material : ABS+magnet Color : Како слика shown Rope должина : Околу. 93cm/36.6 in Rectangle големина : Прибл. 36x25mm/1.4x1in Weight : Прибл. 43g Карактеристики : Трчање машина за безбедност на заклучување, автоматска заштита, магнетна привлечност, безбедно, компактен, лесен за употреба, лесно да го инсталирате, лесен за ракување, спортска опрема.Пакет Листата : 2 x Running Машина безбедносен Прекинувач.

Особините

Condition:
100% brand new
Item type:
 Running Machine Safety Switch
Material:
 ABS+magnet
Color:
As picture shown
Rope length:
Approx. 93cm/36.6in
Rectangle size:
Approx. 36x25mm/1.4x1in
Weight:
Approx. 43g 
Features:
Running machine safety lock, automatic protection, magnetic attraction, safe, compact, easy to use, easy to install, easy to operate, sports equipment.
Package List:
2 xRunning Machine Safety Switch :

Купувачите избираат и