.

.

О Електрични Кит Играчка, детски Играчки, Автоматски Индукција Вода, Џет Кит Бања Базен 4.3 во/Сива

О Електрични Кит Играчка, детски Играчки, Автоматски Индукција Вода, Џет Кит Бања Базен 4.3 во/Сива

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Материјал : производот е направен од еколошки и не-токсични АБС материјал, кој е силен, безбедно и издржливи.Големина : 4.3x4x3.5 инчи (11x10x9cm).Батерија : Тоа може да се користи по инсталирањето 3 AAA батеријата.Тој е опремен со запечатување прстен за да се спречи и да се спречи истекување вода од запишување.Употреба : се Стави на батеријата на кит спреј, тогаш стави ја на вода, што ќе работи кога се сетила вода, таа автоматски ќе спреј вода и блиц.Го извади тоа кога не е во употреба, и изнесување на сува вода од водата ќе престане да работи.Подароци : Sprinkler играчки се многу погодни за капење, базен или роденден, бебе туш и партија подароци.Бања играчки, ротирање и лебди на површината на водата и прскање на вода, да донесе забавно да бебе капење.Спецификација : 4.3x4x3.5 инчи (11x10x9cm), пакетот содржи 1 играчка ја ставајте батеријата на кит со спреј и потоа да го стави на вода.Кога тоа сетила вода, тоа ќе работи.Тоа автоматски ќе спреј вода и блиц.Го извади тоа кога не е во употреба.Преземање од сува вода од водата ќе престане да работи.Sprinkler играчки се совршени за капење, базен или родендени, бебето тушеви и партија подароци.Бања играчки, ротирање и лебди на површината на водата и прскање на вода, да донесе забавно да бебе капење.

Особините

4.3x4x3.5 inches (11x10x9cm), the package contains 1 toy :
Put the battery on the whale spray, and then put it on the water. When it senses water, it will work. It will automatically spray water and flash. Take it out when not in use. Taking out the dry water from the water will stop working. :
Sprinkler toys are perfect for bathing, swimming pool or birthdays, baby showers and party gifts. Bath toys, rotating and floating on the water surface and spraying water, bring fun to baby bathing. :

Купувачите избираат и