.

.

Кујна Чистење на Сунѓерот Чистење Чистење на Сунѓерот пример, перење на садови Сунѓерот Сунѓерот Чистење Избрише Креативни Насмеани Лице Дебели Сунѓерот Моќ Деко?

Кујна Чистење на Сунѓерот Чистење Чистење на Сунѓерот пример, перење на садови Сунѓерот Сунѓерот Чистење Избрише Креативни

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

1. Креативни се смешка лице кујна чистење на сунѓерот, 4 пакети, лесно да се замени, прифатлива и издржлив, лесен за да го замени и да го користите, чиста и хигиенски исправна. 2.3 см и набивање сунѓерот : мека и нежна, лесно да се избрише, брзо може да апсорбираат вода, мека текстура, грижа за садови. 3. Богата пена, заштеда на детергент : сунѓер слој може да се сместат и да ги растера детергент, така што мала количина на детергент може да се направи богата пена. 4. Насмевка полиестер, добро чистење на моќ : добро триење, отстранете тврдоглави дамки без да се оштети површината на објектот. 5. Погоден за голем број на дамки : може да се чисти садови, чинии, ѕидови, шпорети, чешми, washstands, кади и слично.

Особините

Купувачите избираат и