.

.

Moxibustion Стап, Moxa Конус Еко Пријателски Кинески Mugwort Компактен Преносни за Салон за физикална Терапија за Дома Спална соба

Moxibustion Стап, Moxa Конус Еко Пријателски Кинески Mugwort Компактен Преносни за Салон за физикална Терапија за Дома

DEN 374.16

Износот
Во форма достапна за нарачката

Болка Ефект : Moxibustion е корисно за подобрување на микроциркулацијата на телото, се релаксира мускулите и ублажување на болка, направи да се чувствувате удобно.Усвојува Високо Квалитетни обичен пелин : Користење на природните обичен пелин, нема штетни состојки, безбеден и сигурен, здрав и еко пријателски, може да се користат со доверба.Добро Moxibustion Ефект : Moxa колона е во тесна структура, лесно да се запали и да горат без проблеми, едноставна операција.Препорачливо е да се користат со moxibustion кутија (не се вклучени).Промовира Циркулацијата на Крвта : Расчистување и активирање на канали и обезбедувања, промовирање да се отстрани крвта стаза, зајакнување на имунитетот.Доволно Количество : 54pcs moxa држи се на располагање за користење, што е доволно да ги задоволат вашите употреба треба, мала тежина и мали, совршен за домашна употреба и професионални салон.Функција : 1. Усвојува Високо Квалитетни обичен пелин : Користење на природните обичен пелин, нема штетни состојки, безбеден и сигурен, здрав и еко пријателски, може да се користат со доверба.2. Болка Ефект : Moxibustion е корисно за подобрување на микроциркулацијата на телото, се релаксира мускулите и ублажување на болка, направи да се чувствувате удобно.3. Промовира Циркулацијата на Крвта : Расчистување и активирање на канали и обезбедувања, промовирање да се отстрани крвта стаза, зајакнување на имунитетот.4. Добро Moxibustion Ефект : Moxa колона е во тесна структура, лесно да се запали и да горат без проблеми, едноставна операција.Препорачливо е да се користат со moxibustion кутија (не се вклучени).5. Доволно Количество : 54pcs moxa држи се на располагање за користење, што е доволно да ги задоволат вашите употреба треба, мала тежина и мали, совршен за домашна употреба и професионални салон.Спецификација : Предмет Тип : Moxa Cone Storage Услови : Сува и ventilated Shelf Живот : 5 Years Single Moxa Конус Големина : Прибл. 1.8 x 2.7 cm / x 0.7 1.1 in Quantity : 54pcs / кутија Пакет Листата : 54 x Moxa Cone Note : Користете moxibustion внимателно, да обрнат внимание на температурата, за да спречите изгореници на кожата, бремени жени и деца ги користат moxibustion во согласност со лекар совети.

Особините

Item Type:
Moxa Cone
Storage Conditions:
Dry and ventilated
Shelf Life:
5 Years
Single Moxa Cone Size:
Approx. 1.8 x 2.7cm / 0.7 x 1.1in
Quantity:
54pcs / box
Package List:
54 x Moxa Cone :
Use moxibustion carefully, pay attention to the temperature, to prevent skin burns, pregnant women and children use moxibustion in accordance with doctor's advice. :

Купувачите избираат и