.

.

FCH Децата од не 'Рѓосувачки Челик Шише за Вода Бебе со Слама Термос Шолја Двојна Употреба Дизни Изолација Првенство 316 од не' Рѓосувачки Челик Лагер за Деца Истекува?

FCH Децата од не 'Рѓосувачки Челик Шише за Вода Бебе со Слама Термос Шолја Двојна Употреба Дизни Изолација Првенство 316

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

▶ Мулти-функција : еден куп и два покрива, погоден за различни прилики.Една од нив е шише капаче со слама за директна пиење од страна на децата.Конечно, патување кригла со мала чаша, кога сте надвор, можете да го споделите со роднини и пријатели. ▶Практична настава : внатрешниот лагер е 316 од не ' рѓосувачки челик, топло и ладно, студено и термички изолирани.Капакот е мал и лесен.Бебето може да се држи со двете раце, а тоа е лесно и стрес-слободен. ▶Безбедност : внатрешната страна на капакот, на слама и 316 лагер се направени од храна одделение силиконски.Тоа е многу безбедно. ▶ Лесен и удобен : Изолација чаша носителот, лесно да се носат, убави и практични, исто така, може да се заштити чаша од триење, нежен патент, силни и издржливи, со две прилагодливи рамо ремени на двете страни за лесно патување. ▶ Применливост : Тоа може да се користи во сите векови.Тоа е многу прифатлива и разновиден.Тоа е идеален подарок за семејството и пријателите.Можете да изберете како Божиќ подарок, роденденски подарок, дипломирањето, подарок, итн.Добредојдовте на нашата продавница, вашето доаѓање ќе го направи продавница полна со живот и виталност, се надевам дека овој производ може да ги задоволи вашите потреби.Водата првенство стана незаменлив дел од секојдневниот живот.Оваа изолирани купот не е премногу голема или премногу мала, но тоа е само право.спецификација : Големина (проширена) : 8.5 X21cm/3.3 X8.3imcn Применливи сцени : кампување, училиште, отворено, патување, Апликацијата : Удобен и лесен за чување на Опсегот : деца, жени, мажи, семејство, пријатели боја : A - Розова Мини Б - Сина Мики Карактеристики : ★Еден куп и две капаци, можете да се прелива вода ќе ★ Внатрешноста на капак, на цевчиња се храна одделение силиконски, многу безбедно ★може да се пие вода директно, или можете да го пијат со капак. ★ 316 од не ' рѓосувачки челик лагер, подобра изолација ефект ★ Везени цртан филм првенство поставува должината може да се прилагоди слободно пакетот вклучува : 1 X изолирани купот на забелешка : големината на овој производ се мери рачно со грешка од 1-3 см.Нашите производи се направени во вид, бојата е професионално да се лекторирани, а најблиску до физичка плочка мапата, поради бојата на контраст на мониторот на компјутерот и на температура на бојата или осветлување, итн.ќе бидат различни, итн., предмет на приемот на производот во вид!.

Особините

Size (expanded):
8.5X21cm/3.3X8.3imcn
Applicable scenes:
camping, school, outdoor, travel,
Application:
Convenient and easy to store
Scope:
children, ladies, men, family, friends
colour:
A - Pink Minnie :
B - Blue Mickey :
Features:
★One cup and two lids, you can pour water at will :
★ Inside the lid, the straws are food grade silicone, very safe :
★You can drink water directly, or you can drink it with the cover. :
★ 316 stainless steel liner, better insulation effect :
★ Embroidered cartoon cup sets, the length can be adjusted freely :
The package includes:
1X insulated cup :
note:
The size of this product is measured manually with an error of 1-3 cm. :
Our products are taken in kind, the color is professionally proofread, and the closest to the physical tile map, due to the color contrast of the computer monitor and the color temperature or lighting, etc. will be different, etc., subject to the receipt of the product in kind! :

Купувачите избираат и