.

.

YZH-ГНЕЗДО Флексибилни Камерата на Телефонот Мини Tripod се Залагаме за iPhone, Андроид Компатибилни со Go Pro и Дигитален Компактен фото Апарати Погодни за Видео Vlogging Selfies С?

YZH-ГНЕЗДО Флексибилни Камерата на Телефонот Мини Tripod се Залагаме за iPhone, Андроид Компатибилни со Go Pro и Дигитален

DEN 479.76

Износот
Во форма достапна за нарачката

✔ ПРЕМИЈА ТЕЛЕФОН TRIPOD СТОИ СО ФЛЕКСИБИЛНИ НЕ се ЛИЗГА НОЗЕ - Се направени од издржлив АБС материјал со супер стабилност.Октопод tripod нозете може да биде свиткана во било која форма во секој агол.Тоа им овозможува на телефонот да се монтира на рамна или нерамна површина, што го прави најдобра опција за снимање прекрасни моменти. ✔КОМПАКТЕН И ЛЕСЕН-Нашиот компактен мини tripod е лесен и пренослив за лесно патување.Можете да го преземете паметен телефон/мобилен tripod застане каде и да одите.Со максимален капацитет од 6.6 lbs (3kg), тој е идеален за selfie,во живо стриминг, снимање, vlogging, You Tube видео снимање Tiktok, зум средба и убавина/шминка. ✔360°Топката ГЛАВАТА SWIBBLE TRIPOD - На 360°на ротација топката главата, можете да го вклучите брзо од пејзажот да портрет формат и ќе ви овозможи бескрајни можности при позиционирање на вашиот телефон.Фотографирање слика или видео запис од било кој агол. ✔УНИВЕРЗАЛНА COMPATABILITY-Ова tripod целосно се вклопува i Phone, Samsung, Hua Wei и повеќето други паметни телефони.Универзален стандард 1/4 инчи завртка обезбедува безбедна конекција и е компатибилен со dslr фото/камера/видео камера/Sony/Канон /Nikon/Penax/Олимп/Кодак /Fujifilm итн. ✔ЗАДОВОЛСТВОТО на КЛИЕНТИТЕ GURANTEE - пакетот доаѓа со 1x tripod за телефон и камера и 1x телефон држачот.Ако наидат на проблеми со производот, ве молиме контактирајте со нас, и YZH-ГНЕЗДО ќе ви даде најмногу задоволително решение во рок од 24 часа.Големина : 5.90 Инчи.

Особините

Купувачите избираат и