.

.

Obihai OBi200 1-Порта VoIP Адаптер со Google Voice и Факс Поддршка за Дома и SOHO Телефонски Услуги (Нови - Црна)

Obihai OBi200 1-Порта VoIP Адаптер со Google Voice и Факс Поддршка за Дома и SOHO Телефонски Услуги (Нови - Црна)

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Со OBi уред и вашиот постоечки широкопојасен Интернет конекција, од удобноста на вашиот дом телефон, вие ја имате моќта да остварувате и да примате повици користејќи мноштво на Vo IP услуги бесплатно или на дел од трошоците на традиционалната telco ќе се наплаќаат.Локално, долги, па дури и меѓународните повикувајќи се на сите можни.На Polycom OBi200 и OBi202 поддршка до четири (4) Vo IP услуги како Google Voice, Anveo, Phone Power, Vo IPms и мноштво на 'Донесе Свој Уред" Интернет телефонски услуги.Добиете најниска цена локални и меѓународни повици со даватели на услуги на вашиот избор.Повици кон други Polycom OBi уреди се секогаш слободен преку OBi TALK мрежа.Тоа е лесно да се заштедат пари со OBi!.

Особините

Купувачите избираат и