.

.

Контрола Strengtheners, Надлактицата Прстен на Раката Exercisers, Силикони Изстискване Gripper, за Зајакнување на Мускулите Обука Алатка (Боја : Пакување од 2, Големина : 70LB)

Контрола Strengtheners, Надлактицата Прстен на Раката Exercisers, Силикони Изстискване Gripper, за Зајакнување на Мускулите

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

✓【Материјал】Изработени од високо квалитетен материјал, кој е мека, трајни и, исто така, еко-пријателски.не пукаат. ✓【Со цел да се зголеми силата на прстите, зглобовите и лактите】Вежба секој прст тренер поединечно, или на целата рака за рака strengthener.Изолатите и вежби секој прст поединечно за сила, умешност, и издржливост.Развива извонредна рака тренер , зглобовите и надлактицата сила. ✓【Интимни подароци】 стилски изглед и тивок звук одговараат на сите, ова е одлична и љубовен подарок. ✓【Одговара на повеќето спортски】Овие прстени се одлични за обука спортисти, и давање на нивните перформанси позитивен поттик.Спортови како што се Тенис, Кошарка, Бејзбол, Голф, Борење, Бокс, crossfit и особено маратон може да имаат корист од подобар стисок сила. ✓【Големина за совршен, удобно се вклопуваат】Големина особено за возрасни раце, за разлика од другите брендови, да ги искористат предностите на вежба и да се обезбеди предизвик, но безбедно искуство.Одлично за мажи или силни жени.Дали сте до загревање пред-покажете или климатизација кога сте далеку од вашиот инструмент, тоа е крајната преносни тренингот.Во канцеларија, дома или на возот, ќе може да се задржи вашиот прст, рака и надлактицата рака Зафат strengthener и координација.✓Функција : 1.Удобно за вас да зафат тоа, не-токсични и без иритација на кожата.2.Најдобро за обука прст, рацете и надлактицата сила и издржливост.3.Лесен, лесен и удобен за носење.4.Употреба на премиум силикони производство, мека, не пукаат.✓Спецификација : Име : Силикони зафат ring Material : висока густина silicone Outer дијаметар : 8cm Thickness : 2.2 cm Strength : 30-80 LB (lb)Цел : вежба рака muscles Maintenance : миење директно✓Пакет содржина 1 : Силикони зафат прстен *2 (со исклучок на други работи)✓Пакет содржина 2 : Силикони зафат прстен *4 (со исклучок на други работи)✓Услугата : 1. Ако ви требаат повеќе стилови, ве молиме кликнете на нашите други производи, за да го пронајдете стилот што го сакате.2. Ако имате било какви прашања пред или по купувањето, ве молиме не двоумете се да контактирате со нас.

Особините

Name:
Silicone grip ring
Material:
high-density silicone
Outer diameter:
8cm
Thickness:
2.2cm
Strength:
30-80LB (lb)
Purpose:
exercise hand muscles
Maintenance:
wash directly
✓Package content 1:
Silicone grip ring *2 (excluding other things)
✓Package content 2:
Silicone grip ring *4 (excluding other things)
✓Service:
1. If you need more styles, please click our other products to find the style you want. :
2. If you have any questions before or after your purchase, please do not hesitate to contact us. :

Купувачите избираат и