.

.

Бебе Овошје Храна Фидер Pacifiers, 2 Пакети Бебе Овошје Pacifier Knob Отворање, Затворање Голем Дијаметар Рачка за Безбедно Самостојно Хранење за Деца(Розева)

Бебе Овошје Храна Фидер Pacifiers, 2 Пакети Бебе Овошје Pacifier Knob Отворање, Затворање Голем Дијаметар Рачка за Безбедно

DEN 328.56

Износот
Во форма достапна за нарачката

Голем Дијаметар се Справи со Дизајн : Со цврст стисок, не се лизга, се попогодни да го користите.Knob Отворање И Затворање на Метод : Избегнувајте притискање делови, гребење бебе е лице, и го користат безбедно.Safe : Нашата задолжени за хранење телиња им овозможи на вашето бебе да заболување на цврсти материи долго пред заби доаѓаат, вие не мора да се грижите за вашето бебе ставање задави големина парчиња од храната во устата.Преку преливник Дизајн : overflows на overflow година за да се избегне директен на бебето.Мулти Функционални : Храна задолжени за хранење телиња се комбинираат функционалноста на pacifier и teething играчка, вие дури и не треба да се каша храна нагоре.Функција : 1. Safe : Нашата задолжени за хранење телиња им овозможи на вашето бебе да заболување на цврсти материи долго пред заби доаѓаат, вие не мора да се грижите за вашето бебе ставање задави големина парчиња од храната во устата.2. Мулти Функционални : Храна задолжени за хранење телиња се комбинираат функционалноста на pacifier и teething играчка, вие дури и не треба да се каша храна нагоре.3. Преку преливник Дизајн : overflows на overflow година за да се избегне директен на бебето.4. Голем Дијаметар се Справи со Дизајн : Со цврст стисок, не се лизга, се попогодни да го користите.5. Knob Отворање И Затворање на Метод : Избегнувајте притискање делови, гребење бебе е лице, и го користат безбедно.Спецификација : Предмет Тип : Бебе Овошје Храна Feeder Material : PP+Силикони Пакет Листата : 2 x Бебе Овошје Храна Feeders4 x Бебе Pacifiers.

Особините

Item Type:
Baby Fruit Food Feeder
Material:
PP+Silicone
Package List:
2 x Baby Fruit Food Feeders :
4 x Baby Pacifiers :

Купувачите избираат и