.

.

Niubiyatlg Зачин Контејнери Врвот Алуминиум Легура Condiment Тенџере Леќата Сад Зачин Стаклена Тегла Сол Шеќер Сад Пипер Кафе Складирање Организатор Swan (Боја : Злато)

Niubiyatlg Зачин Контејнери Врвот Алуминиум Легура Condiment Тенџере Леќата Сад Зачин Стаклена Тегла Сол Шеќер Сад Пипер

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

▲Домот Зачин Шише лесно за вас да пристапите,Најдобро за condiment, зачин за складирање. ★својата голема решение за зафатени се готви, да се хранат до простор во вашиот кабинет, и спаси повеќе простор за мала кујна. ♦Не само што ќе состојки џез до вечера пати, но овој стилски парче од кујната накит изгледа одлично на секоја worktop. ➧Тие ќе те спаси многу простор и да се направи вашиот дом повеќе чисти. ◈Ви овозможува подобро да се организираат и да ги чувате, што го прави кујната или кабинет чисти.Материјал : Алуминиум alloy Color : златна silver Size : како shown Dear пријател, јас сум така да може да се грижи за мојата продавница.Овие производи не се вистински фотографии и големини.Прирачник за мерење неизбежно ќе доведе до грешки.Ве молиме да се однесуваат на вистинскиот производ.

Особините

Купувачите избираат и