.

.

yotijay PP Пластични Бебе Јадење Стол, се Огласува Седиште Antiskid со Прилагодлива Лента Лесно Чистење Трпезариска Маса за Деца Кујна Градина Дома Стол - Розова Зајакот Ви?

yotijay PP Пластични Бебе Јадење Стол, се Огласува Седиште Antiskid со Прилагодлива Лента Лесно Чистење Трпезариска Маса

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Можете да се вратите оваа точка од која било причина : нема превозот обвиненија.Објектот мора да се врати во нови и некористени состојба.Одете на Вашите Нарачки да започне да се вратат.Печати на враќање превозот етикета.Бродот!.Огласувањето на Седиште : седиште перница е направен од пвц памучен материјал, кој може да се одделат и исчистени.Малиот рог на дното го прави звук, што го прави "DIDI" звук за да го привлече вашето babys внимание (ако не ви се допаѓа да се направи звук, можете да го отстраните изговор основни и промените врати во нормален седиште).Проширување на Нозете на Столот : проширување на четири точки за поддршка на површината, со голема сила-имајќи област, стабилни и не се лизга без тресење.U-облик Заоблени Ивици Дизајн : U-облик полу-кружни дизајн, нема остри агли, придружба вашиот babys безбедност.Бебе Јадење Стол : а хранење седиште со послужавник, бебето може да се јаде и се игра на стол.Јадење плоча може да се расклопуваат одделно за лесно чистење, а јадење плоча може да се прилагоди во четири нивоа.Изберете најпогодни за јадење далечина за бебето, и товарот капацитет е до 200kg.Ергономски Дизајн : задниот дел на стол, се согласува на кривата на babys 'рбет, спречување на бебето од паѓа назад, и babys' рбет се развива во здрава.Опис : - Бебе Јадење Стол : а хранење седиште со послужавник, бебето може да се јаде и се игра на стол.Јадење плоча може да се расклопуваат одделно за лесно чистење, а јадење плоча може да се прилагоди во четири нивоа.Изберете најпогодни за јадење далечина за бебето, и товарот капацитет е до 200kg. - Се огласува Седиште : седиште перница е направен од пвц памучен материјал, кој може да се одделат и исчистени.Малиот рог на дното го прави звук, што го прави "DIDI" звук за да го привлече вашето babys внимание (ако не ви се допаѓа да се направи звук, можете да го отстраните изговор основни и промените врати во нормален седиште). - Проширување на Нозете на Столот : проширување на четири точки за поддршка на површината, со голема сила-имајќи област, стабилни и не се лизга без тресење. - U-облик s безбедност. - Ергономски Дизајн : задниот дел на стол, се согласува на кривата на babys 'рбет, спречување на бебето од паѓа назад, и babys' рбет се развива во здрава.Спецификација : - Материјал : ПП+PVCSize Табела : Стол Големина : 30x30x50cm/11.81x11.81x19.69inch Package Големина : 41x14.5x30 CM/16.14x5.71x11.81inch Package Вклучува : 1 Piece Baby chair Note : 1. Ова не е бебе играчка , ве молиме да ги подалеку од дофат на деца за да се избегне јадење.2. Ве молиме оставете малку грешка поради прирачник за мерење.3. Поради разликата помеѓу различни монитори, сликата може да не ги одразуваат фактичката боја на објектот.4. Ви посакувам прекрасен on-line шопинг!.

Особините

- Material:
PP+PVC
Size Chart:
Chair Size:
30x30x50cm/11.81x11.81x19.69inch
Package Size:
41x14.5x30CM/16.14x5.71x11.81inch
Package Includes:
1 PieceBaby chair :
1. This is not infant toy , please take away from kids to avoid eating. :
2. Please allow slightly error due to manual measurement. :
3. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
4. Wish you a wonderful on-line shopping! :

Купувачите избираат и