.

.

Cosiki Мебел Зглоб, Знаме Зглоб, оков за Мебел за Кујна Бања Хотел Врата(5 инчи)

Cosiki Мебел Зглоб, Знаме Зглоб, оков за Мебел за Кујна Бања Хотел Врата(5 инчи)

DEN 1480.80

Износот
Во форма достапна за нарачката

Усвојување на високо квалитетни нерѓосувачки челик материјал, отпорност на корозија и издржливост.Знаме зглоб, може да се сврти лево и десно, и флексибилен, лесен за употреба.На зглоб е задебелена, силни и издржливи, секири имаат добра флексибилност и лого, не е лесно да деформација.Со база на позиционирање дупка и додатоци за монтирање, лесен за инсталација и употреба.Таписерии изработка,лесно да се размонтираат, дома хардверски додатоци.Функција : 1. Знаме зглоб, може да се сврти лево и десно, и флексибилен, лесен за употреба.2. На зглоб е задебелена, силни и издржливи, секири имаат добра флексибилност и лого, не е лесно да деформација.3. Усвојување на високо квалитетни нерѓосувачки челик материјал, отпорност на корозија и издржливост.4. Таписерии изработка,лесно да се размонтираат, дома хардверски додатоци.5. Со база на позиционирање дупка и додатоци за монтирање, лесен за инсталација и употреба.Спецификација : Состојба : 100% Сосема New Item Тип : Знамето Hinge Material : Нерѓосувачки Steel Color : Како што е прикажано во picture Size : 3во, 4in, 5in(Изборен)3во Големина : Прибл.10.2x4.2cm/4x1.7in4in Големина : Прибл.12.4x5cm/4.9x2in5in Големина : Прибл.13.2x5.2cm/5.2x2.1in Weight : Прибл.452g~1240g/15.9 оз~43.7 оз Пакет Листата : 4 x Знаме Hinge8 x Accessories Note : 1. Ве молиме овозможи 1‑2cm грешка поради прирачник за мерење.Ви благодариме за вашето разбирање.2. Набљудувачите не се калибрира истата точка боја се прикажани во фотографии може да се покажуваат малку различен од вистинскиот објект.Ве молиме да земете во реалниот како стандард.3. Ве молиме имајте предвид дека новиот тип и стари тип на производот ќе биде испратен по случаен избор, и бидете сигурни дека ќе не предвид пред да нарачате.

Особините

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Flag Hinge
Material:
Stainless Steel
Color:
As shown in the picture
Size:
3in, 4in, 5in(Optional)
3in Size:
Approx.10.2x4.2cm/4x1.7in
4in Size:
Approx.12.4x5cm/4.9x2in
5in Size:
Approx.13.2x5.2cm/5.2x2.1inWeight
Package List:
4 x Flag Hinge :
8 x Accessories :
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Купувачите избираат и