.

.

Qioniky Боја Акрилик Pacifier, Прекрасна Мини Pacifier Играчка, 100Pcs Транспарентен Практични Безбедност на Децата Дома за Бебе и Деца(Транспарентна Боја Мешање)

Qioniky Боја Акрилик Pacifier, Прекрасна Мини Pacifier Играчка, 100Pcs Транспарентен Практични Безбедност на Децата Дома

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Строга контрола на квалитет и обезбедување на квалитет, висока безбедност фактор, може да се користи со мир на умот.Акрилик pacifier, светла боја и добар квалитет, транспарентни и сјајна.Богат во боја, сакан од децата, може да се користи за да се смири со детските емоции.Избрани издржливи материјали, лесна и практична, имаат долг животен век.Прекрасна дизајн, погодни за декорација на бебиња' родендени и christenings.Функција : 1. Акрилик pacifier, светла боја и добар квалитет, транспарентни и shiny2. Избрани издржливи материјали, лесна и практична, имаат долг животен life3. Прекрасна дизајн, погодни за декорација на бебиња' родендени и christenings4. Строга контрола на квалитет и обезбедување на квалитет, висока безбедност фактор, може да се користи со мир на mind5. Богат во боја, сакан од децата, може да се користи за да се смири децата emotions Specification : Предмет Тип : Акрилик Pacifier Optional Стил : Транспарентна Розова + Сина, Солидна Боја Мешање, Транспарентни Боја Mixing Specification : 100 x Акрилик Pacifier Material : Acrylic Uses : Роденден на бебето крштевањето pacifier toy Size : Прибл. 21 x 12mm / 0.8 x 0.5 во Пакет Листата : 100 x Акрилик Pacifier.

Особините

Купувачите избираат и