.

.

ZJchao 2 парчиња Прст Носила, Силикони Преносни Мека гума за џвакање Прстот Strengthener 6.6 LB (Светло Зелена+Светло Сива)

ZJchao 2 парчиња Прст Носила, Силикони Преносни Мека гума за џвакање Прстот Strengthener 6.6 LB (Светло Зелена+Светло Сива)

DEN 0.00

Износот
Во форма достапна за нарачката

Подобрување на Прстот Сила : Силна жилавост, брзо сила повратни информации, подобрување на прстот сила, вежба 5 прст напнатост, ја зголемуваат еластичноста.Применливи Луѓе : Погодни за луѓе со недоволни прст сила, со луѓе кои ги користат мобилните телефони за долго време, луѓето кои работат на биро за долго време, итн.Лесен За Чистење : Висока еластичност, добра еластичност, не е лесно да се деформира.Лесно да се чисти, може да се печете директно со вода.Совршен за на прст, рехабилитација обука, практична за употреба.Силиконски Материјал : Прст носила е направен од одлични силиконски материјал, безбедно и еко пријателски, мека и кожата пријателски, флексибилен и да се отпорни на абење, трајни производи за употреба.Повеќе Применливи Место : Мали и мала тежина, лесно за чување и носење, лесно може да се стави во џебот или чантата, совршен за дом, училиште, канцеларија, итн.Функција : 1. Подобрување на Прстот Сила : Силна жилавост, брзо сила повратни информации, подобрување на прстот сила, вежба 5 прст напнатост, ја зголемуваат еластичноста. 2. Применливи Луѓе : Погодни за луѓе со недоволни прст сила, со луѓе кои ги користат мобилните телефони за долго време, луѓето кои работат на биро за долго време, итн. 3. Лесен За Чистење : Висока еластичност, добра еластичност, не е лесно да се деформира.Лесно да се чисти, може да се печете директно со вода.Совршен за на прст, рехабилитација обука, практична за употреба. 4. Силиконски Материјал : Прст носила е направен од одлични силиконски материјал, безбедно и еко пријателски, мека и кожата пријателски, флексибилен и да се отпорни на абење, трајни производи за употреба. 5. Повеќе Применливи Место : Мали и мала тежина, лесно за чување и носење, лесно може да се стави во џебот или чантата, совршен за дом, училиште, канцеларија, итн.Спецификација : Предмет Тип : Прст Носила Материјал : Силикон Боја : Светло Зелена+Светло Сива Ефикасност : Бидете прст напнатост, олеснување на мускулите, се релаксираат и декомпресија Применливи Симптоми : Луѓе со недоволни рака сила, со луѓе кои ги користат мобилните телефони за долго време, луѓето кои работат на биро за долго време, прст рехабилитација обука, разонода декомпресија Сила : 3 KG / 6.6 LB Пакет Листата : 2 x Прст Носила.

Особините

Item Type:
Finger Stretcher
Material:
Silicone
Color:
Light Green+Light Gray
Efficacy:
Exercise finger tension, relieve muscles, relax and decompress
Applicable Symptoms:
People with insufficient arm strength, people who use mobile phones for a long time, people who work at the desk for a long time, finger rehabilitation training, leisure decompression
Strength:
3KG / 6.6LB
Package List:
2 x Finger Stretcher :

Купувачите избираат и