.

.

Anshka Деца Пена Паста за заби со Јагода и Лимон Вкус, Орална Нега Алатка Јагода и Лимон Вкус, Погодно за Секојдневна употреба и Патување употреба (Јагода+Лимон, 1pcs)

Anshka Деца Пена Паста за заби со Јагода и Лимон Вкус, Орална Нега Алатка Јагода и Лимон Вкус, Погодно за Секојдневна употреба

DEN 916.80

Износот
Во форма достапна за нарачката

[Специјални Стенд-ап Пумпа] Субверзија на традиционалните паста за заби се користи метод, а не само едноставна за користење, но исто така и да се избегне прекумерното губење на паста за заби.Заеднички четка и електрични четки за заби се соодветни. [Популарна со Деца] Овошен вкус, па четкање деца заби е веќе подвиг.Малку нане ќе го задржи вашето дете дишењето свеж по четкање на забите. [Здрави Состојки] Сорбитол, вода, глицерин, растителни екстракти и сл.не содржи флуор, грижете се-слободно и безбедно.Обезбедува целосна заштита за вас и вашето дете заби. [Грижат за Уста]Штити забната глеѓ и да се спречи расипување на забите, чување деца подалеку од расипани заби. [Дури и миење на устата] Тоа е лесен за употреба, не само што може да се користи како миење на устата, но, исто така, може да се користи со електрична четка за чистење на забите.Функција : ве Молиме имајте во предвид : други додатоци не се вклучени. 100% сосема нов квалитет.Заштита на забната глеѓ и да се спречи расипување на забите, чување деца подалеку од расипани заби.Храна одделение состојки, јагода или лимон вкус е задолжително, мириса многу добро, многу погоден за деца.Тоа може ефикасно чистење на забите, да се заштити непцата, и да се грижи за децата на оралното здравје.Пумпа за дизајн, лесно да се работи, да се избегне отпад.Мала големина, погодно за секојдневна употреба и патување употреба.Може да се користи како паста за заби или миење на устата, 2 забава искуства.Како да го користите : 1. Се тресат производот добро пред употреба. 2. Тоа може да се користи како миење на устата.Притиснете го пумпа 1-2 пати, спреј некои миење на устата во устата, нека производот остане во устата за околу 1 минута, а потоа плукаат надвор пена. 3. Или можете да користите четка за заби да ги четкате забите.Спецификација : Вкус : јагода, лимон (изборен) Состојки : Сорбитол, вода, глицерин, растителни екстракти, etc.Net тежина : 60ml Големина : за 14.5*5*5cm Тежина : околу. 120g Пакет се Вклучени : 1/2*паста за заби Забелешки : 1. Прирачник за мерење на толеранција е 2-5g.Ве молиме не им пречи вашата замени. 2. Поради разликата на различни монитори, сликата може да не ги одразуваат фактичката боја на производот.ви благодарам многу! 3. SKU боја е производ во боја.

Особините

Flavor:
strawberry, lemon (optional)
Ingredients:
Sorbitol, water, glycerin, plant extracts, etc.
Net weight:
60ml
Size:
about 14.5*5*5cm
Weight:
approx. 120g
Package Included:
1/2*toothpaste :
Notes:
1. Manual measurement tolerance is 2-5g. Please don't mind your substitutes. :
2. Due to the difference of different monitors, the picture may not reflect the actual color of the product. thank you very much! :
3. SKU color is product color. :

Купувачите избираат и