.

.

Машина за шиење Presser Нога, Лесно За Чување на Високо-Квалитетни Материјали Hemmer Нога за Femme Ау Foyer за Artiste(1/16)

Машина за шиење Presser Нога, Лесно За Чување на Високо-Квалитетни Материјали Hemmer Нога за Femme Ау Foyer за Artiste(1/16)

DEN 342.96

Износот
Во форма достапна за нарачката

Оваа presser нога е лесно да се инсталира и се користи и е суштински дел на машина за шиење.Постојат 4 најчесто користени спецификации за да ги задоволат вашите различни потреби и може да се користат со доверба.Оваа presser нога е направен од одлични нерѓосувачки челик материјал, издржлив и силен.Валани 3-виткање hemmer нога е погоден за индустриски машини за шиење.Цвест нога на оваа машина за шиење е разумно во големина, лесен во тежина, и лесно да ги чувате и да го носат.Функција : 1. Оваа presser нога е направен од одлични нерѓосувачки челик материјал, издржлив и силен.2. Цвест нога на оваа машина за шиење е разумно во големина, лесен во тежина, и лесно да ги чувате и да го носат.3. Оваа presser нога е лесно да се инсталира и се користи и е суштински дел на машина за шиење.4. Валани 3-виткање hemmer нога е погоден за индустриски машини за шиење.5. Постојат 4 најчесто користени спецификации за да ги задоволат вашите различни потреби и може да се користат со доверба.Спецификација : Предмет Тип : Presser Нога Материјал : не ' Рѓосувачки steel Model : 490359 Usual Спецификации : Прибл. 0.2 cm / 0.08in0.3cm / 0.12in0.5cm / 0.2in0.6cm / 0.24 неприменливи Да : Индустриска машина за шиење, една игла за шиење на машина три пати hemmer нога, полите ткаенината hemmer foot Package Листа : 1 x Presser Нога.

Особините

Item Type:
 Presser Foot Material
Model:
490359
Usual Specifications:
Approx. 0.2cm / 0.08in
0.3cm / 0.12in :
0.5cm / 0.2in :
0.6cm / 0.24in :
Applicable To:
Industrial sewing machine, single needle sewing machine three-fold hemmer foot, hem cuff hemmer foot
Package List:
1 x Presser Foot :

Купувачите избираат и