.

.

Tophany лак Поставите Еко Пријателски Не е Лесно Кора Исклучување & Брз Сува лак Помине Уметност за Жени и Девојчиња(12 Шишиња)

Tophany лак Поставите Еко Пријателски Не е Лесно Кора Исклучување & Брз Сува лак Помине Уметност за Жени и Девојчиња(12

DEN 359.76

Износот
Во форма достапна за нарачката

Брзо Сува & Долготрајни : Уникатна формула ја прави сува во околу 120 секунди без светилка за печење и да ја направат повеќе, долготраен.Еко-пријателски : На лак поставите не е иритирачки.Нема DBP хемикалии, toluene) или формалдехид.Најдобар избор за Жени, Девојки и Тинејџерите.По аплицирањето, на лак мириса на еден мирис.Повеќе Боја : богатите боја на лак поставување ви овозможува да се прилагоди на било повод, како што е слободното време, ноќни клубови, забави, свадби итн.Професионален лак има стилски, најновите бои, кои може да се дополнуваат со вашиот тонот на кожата и се носат.Може да имаат различни ноктите бои секој ден.Лесен за користење : Не треба УВ ламбата и спрејот, LED светилка помине фен, Брз сува формула.Само изберете боја на лак ви се допаѓа и четка тоа два пати со четка косата на вообичаениот начин.Целата операција трае само 8 минути.Производот Содржи и Клиент Сервис : Нашите производи, Вклучувајќи 1 кутија на лак (6 Шишиња).Било какви проблеми околу нашите производи,ве Молиме контактирајте со нас,Ние ќе се обидеме потрудиме да ви помогне да се справи со ова прашање.Професионален лак има стилски, најновите бои, кои може да се дополнуваат со вашиот тонот на кожата и се носат.Може да имаат различни ноктите бои секој ден.Спецификација : Количина : 6 шишиња Капацитет : прибл.5ml Карактеристики : 1. Изработени од еко-пријателски материјал, без иритирачки мирис, не-штета на кожата. 2. 12 компјутери set, совршен за салон за убавина продавница или за лична употреба во домот. 3. 5-7 дена облечен е реален со правилна примена. 4. се применуваат база и горниот слој лак за најдобри сјајот ефект. 5. Ќе биде повеќе ПОДЕБЕЛИ и ЗАСИТЕНИ од водата врз основа лак.Пакет Содржина : 12 Шишиња 5ml лак Како да се применуваат на лак? 1.Обликот на ноктите.Лесно удар на површината на ноктите плоча.Дезинфенкцирам. 2.Нанесете тенок слој на база на грб (не заборавајте да ја запечати работ на ноктите). 3.Целосно се тресат шишето да се направи текстура Униформа.Нанесете тенок слој од лак во боја на избор. 4.По лак е сува, се применуваат слој на горниот слој на тоа.Совети : Измијте и исчистете ги рацете темелно и потоа се применува 2 слоеви на полски проследено со еден слој на горниот слој за добра покриеност.И на крај, Не се вашите нокти влажни за 1 час за подолга трајност.

Особините

Quantity :
6 bottles
Capacity:
approx.5ml
Features:
1. Made of eco-friendly material, no irritating smell, no-harm to skin. :
2. 12 pcs set, perfect for salon beauty shop or personal use at home. :
3. 5-7 days wearing is attainable with a correct application. :
4. apply base and top coat nail polish for best glitter effect. :
5. Would be more THICKER and SATURATED than water based nail polish. :
Package Contents:
12 Bottles 5ml Nail Polish :
How to apply the nail polish? :
1.Shape the nail.Lightly buff the surface of the nail plate.Sanitize. :
2.Apply a thin a layer of base coat (Remember to seal the edge of the nail). :
3.Fully shake the bottle to make the texture Uniform.Apply a thin coat of nail polish color of choice. :
4.After the nail polish is dry, apply a layer of top coat on it. :
Tips:
Wash and clean hands thoroughly and then apply 2 layers of polish followed by one layer of top coat for good coverage. Lastly, Don't get your nails wet for 1 hour for a longer durability. :

Купувачите избираат и