.

.

Нога Presser Нога Комплет, Професионални Широко се Користи Ефективна Overlock Машина Додатоци Заштедите Време за Шиење Човек, за Завесата на Одлуки за давање Flounce

Нога Presser Нога Комплет, Професионални Широко се Користи Ефективна Overlock Машина Додатоци Заштедите Време за Шиење

DEN 743.76

Износот
Во форма достапна за нарачката

Заштеда на Време : Овој суштински 7 presser нозете поставени во голема мера ќе се зголемат својата ефикасност и задржи проекти изгледаат професионално секое време.Широка Употреба : Користете overlock машина притиснете нога да се создаде мода акценти на блузи и фустани или граница за завеси, или да се направи flounce за bedspreads, здолништа, итн.мали gadgets, за ракотворби, шиењето, quiltmaking, завеса на одлуки.КОМПЛЕТЕН СЕТ : Еден сет вклучува 7 притиснете нога која одговара на вашите различни потреби, многу функционална, за сите на вашиот шиење потреби.ЛЕСНО ДА се STORAHE : Сите притиснете нозете може да бидат организирани и поставени уредно во нивните места, не се грижите за губење на нив.ЕДНОСТАВНО ИНСТАЛИРАЊЕ : На overlock машина додатоци е лесно да се инсталира и може да се користи за замена на првичната оние. 1. Направени од високо квалитетен материјал, издржлив и не деформација, отпорен на корозија.2. На прес нога создава многу професионални шиење занает и заштедува многу време, во голема мера се зголеми својата ефикасност.3. Еден сет вклучува 7 притиснете нога која одговара на вашите различни потреби, многу функционална, за сите на вашиот шиење потреби.4. Лесно да се инсталира и може да се користи за замена на првичната оние.5. Сите предмети може да бидат организирани и поставени уредно во нивните места, не се грижите за губење на нив.

Особините

Condition:
100% Brand New
Color:
As pictures shown
Fitment:
 
Fit for 644D, 735 all-in-one :
Fit for 14SH644, 14SH754, 14HD854 :
Fit for Brothers M3034D :
Fit for Dragonfly DF Series :
Package list:
1 * Lace Press Foot :
1 * Beaded String Press Foot :
1 * Roller Press Foot :
1 * Blind Stitch Press Foot :
1 * Plait Press Foot :
1 * Elastic Strap Press Foot :
1 * Multifunction Press Foot :
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. Old fashioned edge cutters and sewing machines are not applicable. :

Купувачите избираат и